Uvjeti korištenja

Pravne napomene
Svako korištenje www.autodalmacija.com podliježe dolje navedenim uvjetima:


Slike, podaci i informacije objavljeni na web stranicama www.autodalmacija.com su vlasništvo tvrtke NET-ZONA i ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti bez izričitog pristanka tvrtke NET-ZONA, ili koristiti na bilo koji način koji može uzrokovati štetu tvrtci NET-ZONA ili bilo kojoj trećoj strani.

Slike, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Korištenjem sadržaja ovih web stranica korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ovih web stranica te prihvaća koristiti sadržaj ovih web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

NET-ZONA se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.

NET-ZONA zadržava pravo izmjene sadržaja ovih web stranica te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.