pošalji tekst Ispiši tekst

ZIMSKA SERVISNA AKCIJA - SEAT


 

Do 31.12.2009. u Porsche Split ovlaštenom Seat servisu traje Zimska servisna akcija s brojnim pogodnostima za vozače. U akciji je atraktivna besplatna provjera signalizacije, uređaja za pranje stakala, metlica brisača, guma, ispravnosti rashladne tekućine tj. antifriza i svih sistemskih tekućina, razine ulja, te besplatna provjera akumulatora. Zimski pregled vozila možete napraviti za samo 1 kunu, kako biste bili sigurni da ste spremni za sve izazove koje donosi zima.

U ponudi je sve što je potrebno za ugodnu i sigurnu vožnju. Prije svega, tu su zimske gume i kompleti kotača (aluminijski i čelični naplatci sa već montiranim zimskim gumama) renomiranih proizvođača Continental, Semperit i Mabor, a svima koji žele osvježiti izgled svog vozila, nudi se širok izbor atraktivnih aluminijskih naplataka, te brojna dodatna oprema.

Zaljubljenici u aktivni odmor zimi mogu se potpuno opremiti prikladnim krovnim kutijama ili nosačima za skije i/ili board, a duga putovanja bit će ugodnija s uređajima za hands-free telefoniranje i uz navigacijske uređaje , te raznim drugim korisnim dodacima.

Za vlasnike vozila starijih godišta (npr. Ibiza, Cordoba, Toledo) pripremljena je ponuda najtraženijih originalnih dijelova po izuzetno povoljnim cijenama, kao što su: amortizeri, kočione obloge i diskovi, ispušni lonci, vjetrobranska stakla, zupčasti remeni, spojke, pumpe za vodu i dr.

I sve to uz dvogodišnje jamstvo na Seat originalne dijelove. Održati poznato visoku kvalitetu Seat vozila nikad nije bilo lakše – dovoljno je obratiti se Porsche Split Seat ovlaštenom servisu.

 

Posjetite nas:                            

PORSCHE SPLIT SEAT                            

Solin, Salonitanska bb, tel.: 021/202-722

Fotogalerija: vizual akcije