pošalji tekst Ispiši tekst

SAAB - NAJPOUZDANIJE VOZILO U KLASI


sponzorirani članak

 Prvi prodajno servisni centar SAAB-a u Hrvatskoj, AUTOCENTAR MITROVIĆ nalazi se na lokaciji Zagrebačka 94 u Zadru. U novom prodajno servisnom prostoru moguće je razgledati cjelokupnu paletu modela SAAB te uz stručno obučeno osoblje isprobati trenutne modele iz ponude SAAB.
Saab je osnovan prije 61 godinu a od 1990. djeluje u sklopu koncerna GM. Zbog svoje pouzdanosti te odnosa cijene i kvalitete u mnogim zemljama Saab biraju upravo mladi i visokoobrazovani ljudi. Svojim inovativnim BioPower motorima koji koriste bioetanol kao pogonsko gorivo, Saab daje svoj doprinos očuvanju našeg planeta i nameće se kao vodeći brand u sve više ekološki osviještenoj auto industriji.

 

Prema kriterijima pouzdanosti Saab 9-3 proglašen je najpouzdanijim vozilom u klasi prema DEKRA 2008 godišnjem izvješću. Njemački službeni nadzorni odbor za vozila usporedio je podatke na uzorku od 15 miliona vozila u 2008. Izvješće obuhvaća iskustvo za zadnje dvije godine i obuhvaća modele koji su imali minimalno 1000 inspekcijskih nadzora.
Saab 9-3 dobio je nagradu kao najpouzdanije vozilo u srednjoj klasi. Sa 50.000 prijeđenih kilometara, 93,1 % Saab-ova nije pokazalo kvar za koji je neophodan servis, dok je za 100.000 km taj postotak još uvijek respektabilan i iznosi 84,2%. Rezultat je poticaj za Saab, uzimajući u obzir da je Saab uspio nadmašiti dva velika konkurenta u obje kategorije i to Audi A4 te Toyotu Avensis.

 

Kontaktirajte nas:                             

SAAB AUTOCENTAR MITROVIĆ                             

Zadar, Zagrebačka 94, tel.: 023/343-877

Fotogalerija: vizual branda