pošalji tekst Ispiši tekst

PREZENTACIJA PORSCHE CAYENNE - PORSCHE SPLIT!!!


Tvrtka P.Z. Auto, generalni uvoznik automobila marke Porsche za Republiku Hrvatsku, organizirala je prezentaciju novog Porsche Cayennea u poslovnici Porsche Splita, i to u njegovoj najjačoj varijanti...Cayenne Turbo.

Veći, atraktivniji i agresivniji, sve je to novi Porsche Cayenne..."Porscheovi inženjeri dobili su zadaću da promijene sve osim znaka na haubi", rekao je Christian Springer, voditelj prodaje Porsche centra, predstavljajući novu generaciju Cayennea.

Na tržište stiže istovremeno svih pet modela od kojih je najjeftiniji onaj s V6 motorom od 300 konjskih snaga, za kojeg treba izbrojati oko 68 tisuća eura.

Za najskuplji model, V8 turbo s 500 konja, budući kupci će izdvojiti oko 160 tisuća eura. Između njih su se smjestili model S kojeg pogoni V8 motor s 400 konjskih snaga, model s dizelskim V6 motorom i 240 konjskih snaga, a u ponudi je i hibridni Cayenne koji kombinira kompresorski V6 motor s elektromotorom.

Vrijeme do svečanog otkrivanja novog Cayennea gosti su kratili razgledavajući ostale modele iz Porsche ponude...911 Carreru 4S, te nedavno predstavljenu Panameru 4S...

Dio atmosfere Vam prenosimo u slijedećem foto prilogu...

 

Fotogalerija: vizual prezentacije