pošalji tekst Ispiši tekst

O NAMA


 

Euro Daus 1963

Auto Centar Euro Daus 1963 posluje s višegodišnjom tradicijom u atraktivnim i funkcionalnim prostorima u Splitu - Dujmovača.

Euro Daus 1963 je ovlašteni trgovac i serviser za vozila iz programa VOLKSWAGEN. Također je ovlašteni serviser za vozila iz programa Audi i Seat. U autosalonu su izloženi najnoviji modeli, koje će vam detaljnije predstaviti naše stručno osoblje.

Ako ste zainteresirani za rabljeno vozilo, očekuje Vas širok izbor marki i modela izloženih u predvorju auto centra.

Kod same kupnje vozila, već smo i sami izdvojili za Vas nešto najpovoljnije: leasing - zajam bez fiducije, uz kamatnu stopu i uvjete koji će iznenaditi i one najzahtjevnije. Zato izaberite marku i tip vozila, a ostalo prepustite nama.

U ovlaštenom servisu sa uslugama automehanike, autoelektrike i dijagnostike osiguravamo kvalitetno i redovito održavanje u garantnom roku i po isteku istoga. Ako ste naš klijent, podsjetiti ćemo Vas i na redovit servis. Naše osoblje je školovano na najnovijim modelima i obučeno u odgovarajućim europskim centrima.

Originalne rezervne dijelove možete nabaviti u našoj prodavaonici rezervnih dijelova.

U sklopu Auto Centra Euro Daus 1963 posluje i vrhunska autolimarska radionica za popravak svih karoserijskih radova, te najmodernija termolakirnica koja nudi usluge lakiranja za sve vrste vozila.

Na stanicama za tehnički pregled vozila nudimo brzu i kvalitetnu uslugu tehničkog pregleda, te osiguranja i registracije vozila.

 

EURO DAUS 1963

Put Mostina 1, Split
tel: 021/202-999, 021/202-966
fax: 021/211-279
mob: 098/434-084
e-mail: eurodaus@eurodaus.hr
web: www.eurodaus.hr