pošalji tekst Ispiši tekst

NOVI SEAT EXEO...


sponzorirani članak

KRENUTI DALJE...

Ljudi, koji znaju tko su, sposobni su krenuti dalje. Postavljaju dugoročne ciljeve, naprave prvi korak, vjeruju svojim instinktima i iskorištavaju iskustva iz prošlosti. Ljudi, koji znaju tko su, mogu prijeći granice...i istovremeno ostati vjerni sami sebi.

S novim SEAT Exeom usudili smo se proširiti granice i ponovno napraviti korak u drugom smjeru...stopili smo izvanrednu SEAT-ovu osobnost s vrhunskom kvalitetom, naprednim tehnologijama, izvrsnom dinamikom i profinjenim sportskim karakteristikama. S njim smo otkrili jedan novi segment. Naš cilj: stvoriti vlastitu ligu. Veselimo se našem putovanju...

Koji su vaši ciljevi? Neka Vas SEAT Exeo prati na tom putovanju.

• Prva SEAT limuzina u segmentu srednje klase
• Prvi SEAT-ov model s common rail dizelskim motorima nove generacije

Nakon što je predstavljena u Parizu krajem prošle godine, SEAT-ova prva limuzina - EXEO - stigla je i na hrvatsko tržište. EXEO je pozicioniran kao jedan od tehnološki najnaprednijih i najkvalitetnijih modela u svom segmentu, izrazito udobne unutrašnjosti, sportskog štiha, s vrlo konkurentom cijenom već od 158.747 kn!

Što se tiče ponude motora, SEAT Exeo može se kupiti u 3 benzinske i 2 dizelske varijante. Benzinski motori su 1.6 od 102 ks, 1.8T od 150 ks i 2.0 TSI od 200 ks. Dizelske verzije su 2.0 TDI od 143 ks i 2.0 TDI od 170 ks opremljen common rail tehnologijom po prvi put u SEAT-u. Sve EXEO izvedbe su napravljene tako da odgovaraju EU5 standardima emisije koja će na snagu stupiti u 2011.

Novi SEAT Exeo bit će dostupan u 3 razine opreme – Reference, Style i Sport.
Bitno je napomenuti da već i početna serijska razina opreme Reference sadrži bogati popis opreme od kojih bismo istaknuli elemente kao što su: ABS, TCS, ESP, dvozonski CLIMATRONIC, 6 zračnih jastuka, putno računalo, električne podizače svih prozora, svjetla za maglu, radio + CD + MP3 s 4 zvučnika, 16“ čelične kotače, električno podesiva i grijana vanjska osvrtna zrcala…

Kontaktirajte nas:

PORSCHE SPLIT SEAT

Solin, Salonitanska bb, tel.: 021/202-722

Fotogalerija: vizual branda