pošalji tekst Ispiši tekst

NOVA DACIA SANDERO STEPWAY


prezentacija - sponzorirani članak

Nova Dacia Sandero Stepway...avantura koju si možete priuštiti...

Sandero Stepway ima stil koji podsjeća na pustolovinu i slobodu. Njegov obogaćeni vanjski izgled naglašen je zaštitnim letvicama, krovnim nosačima, kromiranim detaljima i kromiranim završetkom ispušne cijevi.

Opremljen svim adutima Dacie Sandero, Stepway ide još dalje zahvaljujući specifičnoj opremi koja mu daje još dinamičniji izgled. S njegovim „kameno sivim" ukrasima i ekskluzivnim presvlakama, unutrašnjost je iznimno profinjena.

Sjesti za upravljač Sandero Stepwaya uvijek je užitak. S njim ćete doživjeti brojne pustolovine na moru, u planinama ili jednostavno na kraju ulice...uz doista pristupačnu cijenu.

Viši, s više stila i s više opreme! Sandero Stepway svuda prolazi... i nikada ne ostaje neprimijećen. Stepway je prostran, udoban, robustan i siguran.

Da bi odgovorio na vaše želje za bijegom u nepoznato, Sandero Stepway ima prostranu, udobnu i modularnu unutrašnjost zahvaljujući ponajprije stražnjoj klupi. Na njoj se nalaze tri prava mjesta za sjedenje, a djeljiva je u omjeru 1/3-2/3 zbog čega se tovarni prostor može povećati u skladu s vašim potrebama. Obujam njegova prtljažnika iznimno je velik - 320 litara.

Dacia je osmislila cijelu paletu dodatne opreme za opremanje i personalizaciju vašeg Sandero Stepwaya. Lijepljenjem naljepnica na stražnji bočni dio karoserije personalizirat ćete izgled vašeg Stepwaya, a već sada možete odabrati između 6 motiva. Zahvaljujući središnjem naslonu za laktove sprijeda, vaša udobnost za upravljačem je zajamčena. U njemu se nalazi i dodatni zatvoreni pretinac.

Robustan, pouzdan i praktičan, Sandero Stepway osmišljen je tako da izdrži i najzahtjevnije uvjete, kako vremenske tako i one na cesti.

Posjetite nas:

AUTOKUĆA GAŠPEROV DACIA

Split, 141. brigade Hrvatske vojske 1a, tel.: 021/375-014

Fotogalerija: vizual branda